Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Al jaren een goede match met Mogelijk

‘Vriendelijk, maar ook heel zakelijk’. Zo typeert Cees Bakkum, intermediair voor zakelijke financieringen en financieringsoplossingen, de diensten van Mogelijk voor zijn klanten in een recensie, vergezeld met een klinkende 10. “Ja, ik ben zeker tevreden over de diensten van Mogelijk”, licht Cees toe. “Sinds ik als zelfstandig adviseur startte, helpen zij mijn klanten.”

Een goede match

Cees Bakkum werkte meer dan 25 jaar bij de Rabobank aan de kant van de bedrijfsfinancieringen. Twaalf jaar geleden ging hij als zelfstandig adviseur met zijn onderneming Bedrijvenadvies Noord Holland verder en nam al vrij snel contact op met Mogelijk Vastgoedfinancieringen. “Ik heb zeer diverse klanten en zelf ook een paar investeerders in mijn portefeuille die ik wel eens koppel aan geldnemers. De aanpak van Mogelijk paste gelijk bij mij.”

Inmiddels heeft Cees de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar van stoppen wil hij nog niet weten. “Het blijft leuk om ondernemers te helpen aan de financiering die bij ze past. Soms is dat een financiering bij een grootbank, soms bij mijn eigen investeerders en soms bij Mogelijk”.

Snelheid gegarandeerd

De reden om een klant in contact te brengen met Mogelijk, ligt vaak in de snelheid. Cees: “Wanneer een klant snel moet handelen, dan is Mogelijk vaak de beste partij. Binnen een dag heb ik een voorlopige offerte voor de klant die 9 van de 10 keer ook uitmondt in een concrete deal. Bij grootbanken zie je toch vaak dat het over meerdere schijven gaat en je langere tijd geen zekerheid hebt over de financiering. Wanneer je als ondernemer vastgoed moet afnemen of snel liquiditeit nodig hebt, dan heb je die snelheid gewoon nodig.”

Meer mogelijk

“Mogelijk kijkt vooral naar de waarde van het te financieren vastgoed”, weet Cees. “Wanneer de Loan-to-Value van de aanvraag niet te hoog is en de aanvraag voldoende zekerheden biedt, wil Mogelijk het voorstel wel aan zijn investeerders voorleggen. Die weten zich gezekerd door het recht van eerste hypotheek en dat Mogelijk het debiteurenrisico overneemt. Dat maakt dat er vaak meer kan bij Mogelijk.”