Fonds 11 is geopend voor inschrijving. Meer informatie of direct aanmelden.
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Bij Mogelijk voelde ik me meteen helemaal thuis

Toen Linda Sikkema geld over had om te beleggen, zocht ze naar een manier van investeren die meteen rendement oplevert. “Het prettige van Mogelijk vind ik dat ze heel professioneel zijn, en dat de mensen tegelijkertijd allemaal heel toegankelijk en informeel zijn. Ik voelde me meteen helemaal thuis.”

“Als fanatiek BNR-luisteraar had ik de naam Mogelijk onthouden. Op de website van Mogelijk stond dat er een kennissessie over fondsbeleggen werd georganiseerd. Daar ben ik naartoe gegaan en het sprak me erg aan”, vertelt Linda.

“Mogelijk was een van de sponsoren van Museumplein Polo Amsterdam en daarom vond de kennissessie plaats op het Museumplein; een hele leuke setting met het Rijksmuseum op de achtergrond. Tijdens de kennissessie werd mij duidelijk dat het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds goed bij mij past. Je hebt er geen omkijken naar en het maandelijkse rendement zorgt voor een vaste inkomstenstroom. Maar voor mij is het vooral een investering voor de toekomst. Dat het geld wordt geïnvesteerd in zakelijk vastgoed van ondernemers vind ik een fijn idee, want ik ben ook ondernemer.”

Kennissessie gaf de doorslag

Linda's loopbaan begon in Frankrijk. Als salesmanager hielp zij verschillende Nederlandse bedrijven die hun product op de Franse markt wilden brengen, maar onvoldoende kennis van de taal en handelscultuur hadden. “Van dinsdagochtend tot vrijdagavond was ik op zakenreis en dat is moeilijk te combineren met een gezin. Toen mijn dochter werd geboren, wilde ik actief blijven én voor haar zorgen. Daarom werd ik vertaler en zou het na een aantal jaren wel weer een salesfunctie worden. Maar uiteindelijk beviel het zo goed; mijn dochter is nu 21 en ik ben nog altijd vertaler. Als zelfstandig ondernemer vertaal ik teksten op juridisch, marketing en economisch gebied. Ik heb 23 jaar in Frankrijk gewoond. Daar stond nog geld op de bank dat ik naar Nederland wilde halen. Toen kwam het idee bij me op om te gaan beleggen.”

Investeren in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is heel makkelijk

“Mijn eerste belegging was in het zesde fonds. Daarna ontmoette ik tijdens het kerstevent van Mogelijk weer andere mensen van Mogelijk en opnieuw kreeg ik dat gevoel: het is een vriendelijke club mensen en ze doen goede dingen met mijn geld. Ze vertelden over fonds 7, maar het leek wat kort dag voor mij om in te stappen omdat ik met vakantie zou gaan. Ik kreeg wat extra tijd, daardoor is het gelukt om mee te doen, erg attent vind ik. Beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is heel makkelijk, je legt een bedrag in en ontvangt elke maand rendement. Je weet ook van tevoren hoelang de looptijd is. Mogelijk houdt je netjes op de hoogte met regelmatige updates en de dienstverlening is keurig. Ik vind het een aanrader voor mensen die hun kapitaal willen laten renderen.”

Meer weten over fondsbeleggen of de andere investeringsopties bij Mogelijk? Kom naar een van onze kennissessies of neem contact met ons op, wij helpen u graag!