Fonds 11 is geopend voor inschrijving. Meer informatie of direct aanmelden.
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Fonds nummer 11 open voor inschrijving

We starten meteen goed na de zomer, fonds 11 is namelijk geopend voor inschrijving. Na maar liefst 10 succesvolle fondsen, met ondertussen meer dan 250 miljoen aan inleg, is het weer tijd voor een volgend fonds. Voor dit fonds geldt 6% geprognosticeerd rendement en een looptijd van vijf jaar. “Voor opening van het fonds hebben al veel mensen aangegeven interesse te hebben om mee te doen. Met deze mensen nemen wij allemaal contact op. En verder is iedereen uiteraard welkom om mee te doen”, geeft Antoinette Wagenbuur, Relatiemanager Fondsbeleggen, enthousiast aan.

Fonds nummer 11 heeft op 26 augustus haar deuren geopend voor inschrijving. De uitgangspunten: 6% geprognosticeerd rendement en een looptijd van vijf jaar. Naast hoogwaardig Nederlands vastgoed zijn ook objecten uit België en van Bonaire of Curaçao welkom in het fonds. Ook als er aanvragen uit Duitsland komen, kunnen deze mee in het fonds. Dit komt de spreiding nog verder ten goede.

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds 11

  • Geprognosticeerd rendement van 6% 
  • Beleggen vanaf € 100.000,- 
  • Looptijd van vijf jaar 
  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd 
  • Diversiteit en spreiding over verschillende vastgoedobjecten 
  • Het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille 

Kennissessies

U bent altijd welkom op een van onze kennissessies bij ons op kantoor in Breukelen. Deze zijn voor fonds 11 gepland op 12 en 17 september en 3 oktober in Breukelen. Ook organiseren wij een kennissessie op locatie, dit keer op 24 september bij House of Bird in Diemen. Inschrijven voor een van de sessies kan via onderstaande knop. Welke route u ook kiest, wij staan met plezier voor u klaar.

Aanmelden kennissessie